Setkání mládeže děkanátu Uherské Hradiště bude 31.3.

Setkání mládeže děkanátu Uherské Hradiště bude 31.3.

Všichni mladí z naší farnosti
(7. třída a starší)

jsou zváni na

DĚKANÁTNÍ SETKÁNÍ

KDY: 31.března 2012
KDE: na Velehradě

Co všechno můžeš očekávat?
- mši svatou
- dost dobrý oběd
- přednášku pana Řeháka
- přijedou i Paprsky (hudební skupina)
- účastnický příspěvek 60 Kč
- a spoustu dalšího programu

Přihlásit se a získat další info, které bude časem přibívat můžeš zde

Minimum z historie setkání mládeže

Roku 1985 vyhlásil tehdejší papež Jan Pavel II., že Květná neděle se v katolické církvi stává dnem mládeže. Vyzval biskupy celého světa, aby se v tento den setkávali s mládeží své diecéze.

Každý rok papež vyhlašuje motto a posílá mladým celého světa list tzv. Poselství k světovému dni mládeže. V nepravidelných intervalech (2-3 roky) se konají Světové dny mládeže se samotným papežem v některém velkém městě světa (např. loni se setkání uskutečnilo v Madridu)

V naší diecézi se setkání s otci biskupy koná jednou za dva roky v sobotu před Květnou nedělí v různých koutech diecéze.
Ve zbývajících letech by se měla mládež scházet po jednotlivých děkanátech.

Nabízíme pár retro fotek.
Jsou z Veselí nad Moravou, kde se 31. 3. 2007 konalo Arcidiecézní setkání mládeže.

Fotogalerie

Za stromem se ukrývá o. Aleš Vrzala. Zdravil bývalé farníkyHolky se asi domlouvají, do které skupiny půjdou odpoedne... Eva taky dumalaSilva nakonec zvolila výtvarné dílnyCo to ty holky jen vyráběly?Aha! Přivěšek na krk!Jedna z mnoha společných fotek (téměř všechn účastníků ze Lhoty)Pro ty, kdo to ještě (nebo už) neví: Dominik tenkrát jel do Veselí a zpět na kolečkových bruslíchMarťa se vyfotila s jednou členkou scholyI s pořadatelkou je dobré se vyfotitHolky ulovily i jednoho moderátora celého setkání - ČmelduCo by to bylo za setkání s otcem arcibiskum, bez fotky s ním + o. Kamil ObrVětšina přijela na kolePoslení foto před odjezdem bylo s o. Milanem Palkovičem