Manželských večerů si povšimla i TV NOVA

Manželských večerů si povšimla i TV NOVA

Televize Nova v nedávné době odvysílala reportáž o kurzu Manželských večerů. zde
Jednalo se o stejný kurz, který byl druhý májový týden v naší farnosti ukončen. Zúčastnilo se ho celkem deset páru. Mezi účastníky byli manželé, kteří společné žijí řádově pár let, jsou obklopení malými dětmi a jejich rodiny se stále vytváří a hlavně rozrůstají.

Zastoupeny byly i páry, které kráčí společným životem deset, dvacet, ale i víc jak třicet let. Počet v jejich rodinách je již ustálen a přírůstky jsou ve většině případů očekávány už jen v podobě vnoučat. Nicméně rozpaky a obavy co se pod pokličkou kurzu ukrývá, byla v každé věkové kategorii.

Převážná většina byla z kurzu nadšena a jejich přáním bylo, aby byla účast na Manželských večerech umožněna i dalším párům z naší farnosti. Je tedy více než pravděpodobné, že se na podzim neuskuteční druhý běh kurzu.
Zapojit se má možnost každý. Jak?
V první řadě jsou účastník. Dále může nabídnout hlídání dětí během jednotlivých setkání, dát účast konkrétnímu páru jako dárek … a v neposlední řadě se za celou akci modlit.

Fotogalerie

Všech deset páru se vyfotit nepodařiloZ jiného úhlu Elišce manžel nechyběl, ale obětavě fotilHosteska v akciPoznámky jsou důležitéA žádné opisování!Pohoda při foceníJaké téma bude přistě? Já se těším na všechno!