Přihláška na farní tábor. POZOR! Nový termín!

Přihláška na farní tábor. POZOR! Nový termín!

Milí rodiče, ahoj děcka!

Rok se sešel s rokem a prázdniny nám pomalu budou klepat na vrátka. Je spoustu možností jak prožít těchto úžasných 62 dnů. My za Vámi opět přicházíme s nabídkou prožití společných sedmi dnů na dětském letním táboře, pořádaný křesťanskou mládeží v Ostrožské Lhotě pod SARKANDER z. s. s příspěvkem od MŠMT ČR. Díky tomu je dítě během pobytu na táboře pojištěno.

Ten letošní proběhne ve dnech od 18. července do 25. července 2016 na faře v Boršicích (u Buchlovic) . Cena činí 1400 Kč, V ní je zahrnuto ubytování, jízdné, vstupné do kulturních objektů (např. zámek, koupaliště…), strava, energie a další nezbytné věcí, které jsou potřebné k zajištění chodu tábora. Pokud budete potřebovat potvrzení o účasti dítěte na táboře (např. pro pojišťovnu či zaměstnavatele), je možné jej po domluvě vystavit.

Tábora se mohou zúčastnit jak děvčata, tak i kluci navštěvující 1.- 8. třídu ZŠ. Tam i zpět se budeme dopravovat všichni společně. Spát budeme na postelích a ve spacáku. Seznam věcí a tiskopisy, které bude potřeba vyplnit, Vám budou včas předány.

Přihlášku i peníze odevzdejte u Miroslava Páče Záhumní 484 Ostrožská Lhota - do 12. června. Upozorňujeme rodiče, že na táboře je stravování společné a není možné z finančních a kapacitních důvodů vyhovět individuálním stravovacím potřebám dítěte. Prosíme, seznamte své děti s touto skutečností. Děkujeme za pochopení.

V případě jakýchkoliv dotazů, či nejasností se obraťte na hlavního vedoucího tábora Jakuba Páče Záhumní 484 Ostrožská Lhota, tel.: 732 815 703.

Přihláška je ke stažení v příloze.

Přílohy

Přihláška
Přihláška